یکی از کاربردی ترین وسایل منزل، ماشین ظرفشویی می باشد که استفاده از آن امروزه بسیار رواج یافته است به گونه ای که استفاده از ماشین ظرفشویی را می توان در اکثر منازل مشاهده کرد. مزیت های استفاده از ماشین ظرفشویی سهولت در شستشو ظروف و لوازم آشپزخانه می باشد و علاوه بر این استفاده از ماشین ظرفشویی برای شستشوی ظرف ها ، نسبت به شستشوی ظروف با دست، آب کمتری را مصرف می کند و برای صرفه جویی در آب مصرفی مناسب تر می باشد.  امروزه در بازار لوازم خانگی انواع مختلفی از برند های ماشین ظرفشویی را مشاهده می کنید که یکی از برند های معروف آن ماشین ظرفشویی بکو BEKO می باشد. در این مقاله سعی داریم تا علاوه بر ذکر ارورهای ماشین ظرفشویی بکو نکاتی مهمی را برای مراقبت و نگهداری از ماشین ظرفشویی بکو بیان کنیم زیرا رعایت این نکات نیاز به تعمیر ماشین ظرفشویی را کمتر می کند. البته برخی اوقات تعمیرات ماشین ظرفشویی بکو  در اصفهانیکی از الزامات و نیاز ها به شمار می رود و در چنین مواقعی با مرکز تعمیرات نوین سرویس اصفهان تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی لازم جهت رفع مشکل ماشین ظرفشویی به شما شود و در صورت نیاز متخصصین تعمیرات ماشین ظرفشویی بکو در محل حاضر و عیب دستگاه را برطرف سازد.جهت تهیه قطعات بدنه مانند سبدها یا تهیه نمک و پودر شستشو می توانید به نمایندگی تعمیرات ماشین ظرفشویی بکو اصفهان مراجعه کنید.  

ارور های ماشین ظرفشویی بکو
H1 = خرابی سنسور دمای آب
H2 = گرم نکردن آب توسط المنت
H3= گرم شدن بیش از اندازه آب
H4 = خرابی اکوا استاب آب ورودی
H5 = پمپ تخلیه خراب است یا مسیر تخلیه آب ظرفشویی بسته شده است
H6= جت پمپ شستشو کار نمی کند
H7= خرابی هیدروستات تعیین کننده سطح آبگیری دستگاه

علت های تمیز نشستن ظروف توسط ماشین ظرفشویی
از کیفیت پودر یا مایع شستشو مطمئن شوید. گاها پیش آمده مشتری قرص یا ماده شوینده با مارک معروف بازار تهیه می نماید اما موقع استفاده ، یا این مواد شوینده خوب در آب حل نمی شوند یا با توجه به سالم بودن تمام اجزای ماشین ظرفشویی اما ظروف خوب شسته نمی شوند. متاسفانه در بازار فعلی مواد شوینده تقلبی با بسته بندی دقیقا مانند مارک اصلی زیاد شده است. این مواد شوینده از کیفیت پایینی برخوردارند یا تاریخ مصرف آنها گذشته است .

گرم نکردن آب می تواند دلیل دیگر شسته نشدن خوب ظروف باشد ماشین را استارت کنید بعد از حدود 15-10 دقیقه کار چنانچه درب ماشین ظرفشویی را باز نمایید باید متوجه گرم کردن آب توسط دستگاه باشید چنانچه آب گرم نشده است خرابی المنت دستگاه یا مدار مربوطه میتواند علت آن باشد.

خرابی پمپ اصلی دستگاه یا مسدود شدن مسیر چرخش آب پمپ اصلی میتواند باعث گردد که فشار آبفشانی به ظروف کم باشد و ظروف خوب شسته نشوند.

چنانچه سوراخ های فواره ها خصوصا دو سوراخ انتهای آن مسدود باشد باعث میگردد که فواره آبپاش داخل دستگاه نچرخد و ظروف خوب شسته نشوند

چیدمان ظروف متناسب با ظرفیت دستگاه و به گونه ای باشد که روی هم قرار نگیرند یا با آب پاش ها تماس نداشته باشند.
نکات مهم در نگهداری و تعمیرات ماشین ظرفشویی بکو 
 
1.    هر سه ماه یکبار داخل ماشین را جرم گیری نمایید. اینکار علاوه بر تمیزی داخل محفظه شستشو و از بین رفتن املاح و کچ چسبیده شده به المنت دستگاه باعث از بین رفتن بوی نامطبوع داخل دستگاه شده و مصرف انرزی برق ماشین ظرفشویی نیز کاهش می یابد. جهت اینکار می توانید از پودر یا مایع جرمگیر مخصوص ماشین ظرفشویی استفاده نمایید. حدود نصف فنجان پودر جرمگیر داخل ماشین ریخته و برنامه Machine care یا برنامه شستشوی ظروف خیلی کثیف را انتخاب و بدون ظرف ماشین را استارت می نمایید.
  
2. استفاده از مواد شوینده باکیفیت علاوه بر تمیزی ظروف باعث صدمه دیدن و خورندگی بدنه و اجزاء دستگاه نمی شود.
  
3. تمیز کردن ظروف توسط یک دستمال قبل از قرار دادن ظروف در دستگاه علاوه بر شستشوی بهتر باعث چسبیدن چربی ها به اطراف و درزها نشده و ماشین ظرفشویی محل تجمع باکتری و میکروب ها نمی شود
  
4.  از نصاب ماشین ظروفشویی موقع نصب دستگاه بخواهید میزان نمک مصرفی دستگاه را بر اساس سختی آب محل زندگیتان تنظیم نماید.اینکار علاوه بر صرفه جویی در میزان استفاده از نمک منجر به شستشوی بهتر ظروف میگردد.
 
5.  پس از هر دو تا سه بار شستشو فیلتر کف دستگاه را باز نمایید و با فشار آب یا یک مسواک چربی ها و جرم های اطراف آنرا تمیز نمایید.
 
6.  برای عملکرد بهتر ماشین ظرفشویی بکو نیاز است تا حداقل هفته ای یکبار فیلتر های ماشین ظرفشویی بکو را ، تمیز کنید علاوه بر این باید بررسی کنید که باقی مانده های غذا درفیلتر ها باقی نمانده باشد.فیلتر ماشین ظرفشویی شما می تواند نزدیک بخش تحتانی و یا زیر بازویی آبپاش پایینی قرار گرفته باشد. این فیلتر باید بررسی شده و به طور مرتب تمیز شود. جهت این عمل به دفترچه راهنمای مربوطه ماشین ظرفشویی بکو مراجعه کرده و طبق دستور عمل نمایید. اگر به هر گونه سوراخ و یا مشکل جدی در رابطه با فیلتر برخورد کردید، جهت جلوگیری از آسیب دیدگی پمپ و قسمت های مربوط به موتور ، فورا آن را تعویض کرده و یا از متخصص در تعمیرات ماشین ظرفشویی بکو درخواست کنید تا یک فیلتر جدیدی را برایتان تهیه نماید و آن را تعویض کنید.
 
7. از آن جا که ناخالصی های موجود در آب شهر و یا سیستم آب می تواند به ماشین ظرفشویی شما آسیب وارد کند، توصیه میگردد قبل از شلنگ آب ورودی فیلتر تصفیه آب مخصوص ماشین ظرفشویی نصب نمایید
 
8. تا حد امکان در هنگام کار کردن درب دستگاه را باز نکنید .
 
9. لازم است تا بعد از شسته شدن ظروف ، درب ماشین ظرفشویی را به مدت ۱۵ دقیقه برای خنک شدن و خشک شدن آن باز بگذارید.
 
10.هر از گاهی داخل ماشین ظرفشویی را تمیز و گندزدایی کنید. اغلب پس مانده ها و خرده های مواد غذایی در فضای بین درب و قسمت پایین ماشین ظرفشویی جمع می شوند. به صورت مکرر در فواصل معین از کار ماشین ظرفشویی از پارچه و یا کهنه گرم و تر و یا شوینده های مخصوص ماشین ظرفشویی برای خشک کردن استفاده نمایید عدم این کار منجر به ایجاد قارچ و  کپک در این قسمت ها می شود، زیرا این قسمت از ماشین ظرفشویی در جریان شستشو قرار نمی گیرد. برای این کار می توانید از اسپری تمیزکننده، سوزن و یا تکه ای کاغذ برای برداشتن پس مانده ها و یا خرده های مواد غذایی در این نواحی استفاده نمایید. توجه کنید که در این امر هرگز از خلال دندان استفاده نکنید، چون ممکن است بشکند و در بازویی قسمت شستشو گیر کند
 
11. برای تمیز کردن فیلتر، ابتدا  فیلتر را بپیچانید تا از جایش خارج شود و سپس فیلترهای داخل آن را بیرون بیاورید. پس مانده ها و خرده های مواد غذایی را دفع کرده و صافی ها را زیر شیر آب به خوبی تمیز کنید. پس از آن، سیستم فیلترها را به ترتیب معکوس مجددا نصب کرده و مراقب باشید که پس از بستن، علامت های فلش درست مقابل هم قرار گرفته باشند.
 
 
در زمینه ی تعمیر ماشین ظرفشویی بکو  BEKO (تعمیر انواع ماشین ظرفشوئی بکو) با ما تماس حاصل نمایید. اکیپ حرفه ای و کارآزموده ما هم همواره آماده پاسخگویی به شما در زمینه تعمیرات ماشین ظرفشویی بکو می باشند.