پکیج دیواری وسیله ای جایگزین موتورخانه ها جهت تامین آب گرم جهت رادیاتورها و آب گرم مصرفی بطور همزمان می باشد مزایای این دستگاه گرمایش یکسانتر،خصوصی بودن،هزینه های تعمیرات کمتر ،مصرف انرژی پایین تر می باشد. در قسمت زیر با قطعات پکیج و کاربرد آنها آشنا می گردید.
قطعات پکیج دیواری
1-پمپ سیرکولاسیون این پمپ در مسیر برگشت مدار گرمایش قرار گرفته است و وظیفه آن به حرکت در آوردن آب در این مدار است.دو برند Grundfos و Wilo بیشتر در پکیج ها استفاده شده اند ولتاژ کاری این پمپ ها 220 ولت بوده و عمل خنک کاری و روانکاری آنها با آب انجام میشود عمده اشکالی که در پمپ ها گاها دیده میشود جام کردن آن است که یکی از کارهایی که هنگام هنگام راه اندازی و سرویس پکیج انجام می شود چرخاندن شافت انتهای پمپ و اطمینان از روان بودن پمپ است. نشانه کار نکردن پمپ این است که وقتی مشعل روشن شد پس از 5-4 ثانیه به دلیل عدم چرخش آب برد فرمان خاموش شدن را صادر می نماید. جهت تست پمپ یک برق 220 به آن بدهید .

2-ایرونت یا شیر هوا گیری اتوماتیک با توجه به اینکه وجود هوا در اطراف پمپ میتواند آسیب جدی (به دلیل افزایش دور پمپ و عدم روانکاری) به پمپ بزند در نتیجه یک شیر هواگیری اتوماتیک در بالاترین نقطه پمپ قرار داده شده که هوای مدار از این قسمت تخلیه گردد.

3-شیر پر کن بین مدار آب مصرفی و مدار گرمایش قرار دارد و از طریق این شیر فشار آب در مدار گرمایش را تنظیم می نماییم.

4-سوپاپ بای پس بین رفت و برگشت مدار گرمایش قرار گرفته است و وظیفه دارد چنانچه انسدادی در مدار گرمایش بوجود آید از آسیب رسیدن به پمپ با ایجاد یک مسیر فرعی جلوگیری نماید.

5-شیر اطمینان چنانچه فشار آب درون مدار گرمایش از 3 بار تجاوز نمود این شیر مسیر آب به سمت بیرون را باز می نماید.

6-شیر سه راهه این شیر در پکیج دو مبدل استفاده شده و وظیفه دارد با دریافت دستور از برد الکتریکی اب خروجی از مبدل اصلی را به سمت رادیاتورها یا مبدل ثانویه هدایت کند.

7-منبع انبساط با توجه به اینکه آب بر اثر گرما انبساط پیدا می کند این منبع وظیفه خنثی نمودن این انبساط و جلوگیری از افزایش فشار در مدار گرمایش را برعهده دارد.

جهت تعمیر پکیج فرولی در اصفهان با مرکز تعمیرات نوین سرویس هماهنگ شوید.